akvarium ma byt sebestacne, najlepsie bez filtra, cisto na slnecnu energiu (iba slnko cez okno), pri pravidelnej tyzdennej udrzbe ako robim aj teraz ostatne akvaria by to malo byt v pohode ... hlavny ucel bude mat na chov slimacikov, planujem tam vsak dat aj nejake krevetky - bud vyselektovane z mojich cherry alebo tam kupim nejaku inu farbu neocaridin .. zltu alebo bielu
akvarium je este len objednane (objednane mam 2
rozmer š/h/v - 30x30x25 tj 22,5L hruby objem
svetlo - ziadne, slnko cez okno
filtracia - ziadna
vzduchovanie - ziadne
dno - cierny strk (mozno hrubsi na efekt), ziadny vyzivny substrat - skoda penazi a ani nebude treba
dekoracie - kamene z nalamanej bridlice, drevo
rastliny - ako vzdy asi z toho co mam doma, isty je uz anubias barteri nana, k nemu chcem dat nieco dozadu bud microsorku alebo rozkatca (postaveneho nie plavajuceho), dopredu asi este mach priviazany na bridlici (bud mam klasiku javsky alebo na burze 13.12. kupim nejaky zaujimavy) a tot vse ak ma neoslovi nejaka ina rastlinka privazovana na dekoracie (bucephalandra sa mi paci stale viac len neviem ci sa mi ju chce nahanat a ci to nechcem nechat naozaj len take co najjednoduchsie)
co2 a hnojivo - obsah rastlin hovori za seba, maximalne tam raz za cas ked si spomeniem kvapnem z toho co davam do 54ky
zivot - slimaky (asi oranzove alebo modre kotulky - co zozeniem), nejake neocaridiny, mozno ked neodolam tak zivorodku trpasliciu alebo tetru ohnivu
dnes som sa hral s predpripavou a takto to dopadlo: na predstavu - noviny pod tym maju na dlzku prave tych30 cm takze takto to bude vyzerat aj original v akvariu
k tomu ked si predstavite ten cierny strk, v predu mach tak to je jednoduche a pekne podla mna