Caridina cf. babaulti: Podmienky k odchovu.
-
- Dátum registrácie: 20 Jan 2015, 19:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: Caridina cf. babaulti: Podmienky k odchovu.
Konečne po dlhej dobe sa mi podarilo zohnať caridina babaulti malaya, vačšina je hnedeho sfarbenia, a potom su tam jedince priesvitne a a šede. Dostal som jednu samicu už aj s vajičkami. Tieto krevetky sa mi podarilo doviezť z nemecka z www.garnelio.de ktore sidli v Manheime. Nabalili mi krasne velke jedince, teraz už len dufať že sa im bude dariť a že sa niečo aj namnoži
Caridina Japonica, Neocaridina Davidi Schoko Sakura, Neocaridina Davidi Red Rilli, Neocaridina Davidi Bloody Mary, Neocaridina Davidi Blueblack sakura, Neocaridina Davidi Red Sakura, Caridina Babaulti Stripe, Neocaridina davidi yellow
- seic
- Dátum registrácie: 02 Jún 2015, 19:05
jsem zvedavy, zda z nich neco bude... nosi 4 z 5 samic... vzal jsem jich jen par na test a vzhledem k tomu, jak dostaly zabrat behem prepravy (samec bez oka, jedna samice hore nohami, druha samice zamotana ve sve vlastni svlecce), jsem ani nedoufal, ze to tak dobre rozchodi...
-
- Dátum registrácie: 03 Okt 2014, 21:17
vypadas mat dobre dno. niekde som cital, ze krpce babaulti potrebuju mat v dne hodne detritu. je to pravda?
Chovam: taiwan bee, taiwan hybrid, sulawesi kardinal, CRS, CBS, bloody mary, blue velvet, blue topas
- seic
- Dátum registrácie: 02 Jún 2015, 19:05
Milos: ano, take jsem to slysel, pry se bez detritu neodchovaji mlade ... shanel jsem o nich ted nejake info - dost rozpoluplne, tedy spise nikdo se jimi hloubeji nezabyva... nekdo rika tvrdsi voda, nekdo mekka ... kdesi jsem dokonce zahledl info, ze pod timto nazvem se prodava nekolik ruznych druhu zelenych krevetek ... tyhle jsou od Zdenka Malata, rodice jsou import primo z Indie...
-
- Dátum registrácie: 23 Aug 2019, 09:27
Nemá náhodou niekto na predaj Caridina babaulti green cca. 20 kusov?
-
- Administrátor
- Dátum registrácie: 30 Sep 2014, 13:35
Viem to ich davnejsie choval kowwlad, ale momentalne netusim ci ich niekto ma z fora. Skusim nazdielat na FB.
-
- Dátum registrácie: 23 Aug 2019, 09:27
ďakujem, krevetky babaulti green som objednal od poľského chovateľa, už len dúfať že prídu v poriadku
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný