Minerálne kamene

Čím a ako často kŕmiť krevetky
Napísať odpoveď
BubaGump
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 08 Máj 2018, 15:34
Kontaktovať používateľa:

Minerálne kamene

Príspevok od používateľa BubaGump »

Ahoj, zvažujem kúpu minerálnYch kameňov a neviem sa rozhodnúť medzi shirakura mineral stone alebo mironekuton-om, :roll: co som čítal tak sú skoro podobné a možno ide len o reklamný ťah...ide mi o to, ze som pozoroval problémy so zvlekom u dospelých red bee a aj z prvej varky mláďat mi ostali 2 kúsky, niečo určite padlo vďaka horúčavám. Ktorý kameň používate alebo by ste mi odporučili? Ďakujem.
Krevety jsou plody moře. Můžeš je grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, s majonézou, s olejem, krevety s ananasem, s citrónem, kokosem, na pepři, polívky, dušený krevety, saláty, s bramborama, do hamburgerů...

drakkenn
Príspevky: 30
Dátum registrácie: 15 Feb 2017, 13:42
Kontaktovať používateľa:

Re: Minerálne kamene

Príspevok od používateľa drakkenn »

Táto téme by zaujímala aj mňa .Medzi shirakura mineral stone a mironekuton-om je rozdiel zrejme v tom že podľa popisu shirakura mineral stone by mal pohlcovať škodlivé látky - príde mi to podobné ako zeolit. Mironekuton by mal hlavne obohacovať vodu o minerálne látky a stabilizovať PH .
Trochu sa obávam aby to nebol všetko len reklamný ťah . Ako dlhoročný majiteľ morského akvária viem koľko zaručene zázračných prostriedkov existuje a predajca Vám tvrdí že bez toho to snáď nejde a ono to ide aj bez toho :-) . Preto by som privítal poznatky niekoho tu na fóre kto tieto zázračné kamene používa.

Používateľov profilový obrázok
martinzemanovic82
Príspevky: 189
Dátum registrácie: 22 Dec 2017, 15:36
Bydlisko: Horná Súča
Kontaktovať používateľa:

Re: Minerálne kamene

Príspevok od používateľa martinzemanovic82 »

Ja používam mironekuton len praskovy pri každej výmene vody aj pri zakladaní dna spolu s montmorilonitom a krevety nemajú problém so stavbou panciera ani nevykazuju nedostatky minerálov takže ja idem touto cestou :) tie kamene sú podľa mňa už len fakt doplnky ktoré nie sú až tak podstatné :)
Neocaridina yellow neon,Blue Topaz,Bloody Mary, PBL Benibachi, Red Galaxy pinto, Black Galaxy pinto, Black pinto spotted head, Red pinto spotted head,Taiwan bee Blue bolt, Red Wine, Red Ruby, Panda, King Kong, Aura Blue, Tangerine, ;)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných