chcel som sa pochvalit, ze to skoncilo .... ale dnesne rano ma vyviedlo z omylu ... dnes rano som na 3. den od poslednej smrti nasiel dalsiu mrtvu ...
som "dufal", ze dovod je vela zbytkoveho jedla, pretoze tam mam 5 mladych guppy a tie som krmil viac krat denne, pricom som sa spoliehal, ze co nezdzobu, to zjedia prave krevetky ... nasledovali 2 polovicne vymeny vody 2 dni po sebe a po sobotnej pauze som vcera vecer dal cca tretinovu ... krevetky stale nazive ... dnes rano som nasiel jendu mrtvu, a jednu krevetku co pobehovala pri nej, pricom bola taka apaticka, ze podla mna urcite skape tiez ...
tato dnesna mrtvolka tak isto zruzovela, zruzovena cast bola predna (hlavne telo) a koniec chvosta ... zvysne 2 krevetky su stale mliecne, aj ked som nasiel dnes rano novy zvlek ... stale hladam problem v zvliekani neviem preco, mam taky vnutorny pocit ...

do akva boli btw pridane 3 male mineralne gule (tie sede) hned po prvej vymene ...
ta jedna jedina oddelena krevetka, co sla do druheho akva, ani neviem ci este zije ... je tam totiz o trochu viac rastlina a machu, a dokaze sa tak schovavat, ze som ju od prelozenia nevidel ... telicko som vsak nenasiel zatial, a slimaky ani nic ine, co by ju spapalo som nenasiel .. jedine, ze by elegansky boli take drave, ze by ju roztrhali