Táto ryba dokáže vystresovať nie len krevetky ale aj ryby ktoré sú pomalšie, nakoľko sa chce stále naháňať - ako malé dieťa
A už len jedno - nemala by byť sama svojho druhu
vacsina zivorodiek ma radsej tvrdsiu vodu ... ja mam v u nas v gajaroch tvrdsiu vodu ako som mal v BA a v pohode aj krevetky, aj ryby, aj raci, aj slimaci ...Rado napísal: U nás v NR je voda z točky tvrdá a vhodná akurát pre cichlidy.
Chcem sa spýtať Hryzo, to nijako vodu neupravuješ? A iba dolievaš? Snažil som sa tu niečo nájsť , no boli to iba čiastočné informácie, alebo som zle hľadal. Ja by som chcel crystal redky a rád by som, aby sa im darilo. Máš rakov a krevetky spolu? Ako si nažívajú?Aké máš k nim ryby? Tému o vode som nenašiel, tak sa pýtam tu, či lepšie by bolo novú tému ? Všetko ma zaujíma, tak sa pýtam.Hryzo napísal:ja mam tvrdsiu vodu ako som mal a v pohode aj krevetky, aj ryby, aj raci, aj slimaci ...Rado napísal: U nás v NR je voda z točky tvrdá a vhodná akurát pre cichlidy.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných