Čau Hora,no jasné, že to nasere, v podstate každé moje akvárium má dáke problémy! Najmenej roboty mám práve s red cherry, ktoré sú fakt pekné,aj keď sú tam ryby aj raky diminutus, ktoré sú tiež super. A hlavne tiež stále počúvam, že akvárií je doma veľa a že zostane jedno..
Filter, bol zaneseny,no nič strašné, molitan (1ks) čierna voda.Vatu som teraz nedával..
Tiež si myslím,že tá voda z drogérie ich nezabila,ale no neviem už, proste som ju použil v tom čase keď to začalo..
A Hora, že ako wcko bez záchodu

Tie tvoje straty som čítal, no smutné,ale že si ho zrušil som nevedel. A urobiť z 200l akva pre krevetky Paráda! No skús inú farbu,ak sa na to dáš.( ja len " modré ") A videl som peknú 200 l ozdobu obývačky s Blue Dream a super!!!
Čau zozo,no musel som spraviť niečo a našiel som si včera čas, lebo prerábame synovi izbu a času málo..A naozaj som spravil max.,už viac by bolo len založiť nanovo.A nemám možnosť ich preložiť inde.Doma mám len jedno takéto akva ( už mám len tvrdú vodu)a podobnú vodu ( alebo jej najbližšiu) mám u mami doma ( MINI 5) a tam cestu nemám a hlavne by neboli na očiach.
Uhlie doma mám,ale či kvalitné to neviem,v podstate ho nepoužívam, ale na ten týždeň to neni zlý nápad.. Ale už sa mi to nedá spraviť a najbližšie 2 dni idem do práce od rána do noci a o 3 dni neviem či to už bude mať význam, ale ak bude ešte niekedy takýto zásah určite to tak spravím.
Takže som sa rozhodol na čas nekrmit a baktérie len občas.Tak neskôr sa ohlasim ako to ide..
Ďakujem vám..
Odoslané z LT30p pomocou Tapatalku